Waarom zijn Austen Brothers overhemden zo bijzonder?

Voor iedere gelegenheid is er wel een shirt. Om deze reden is er veel variatie in ontwerp, boord en gebruikte stoffen. Austen Brothers (dress) shirts zijn klassiek gesneden met een dubbele manchet en gemaakt van special geselecteerd en geweven katoen. Mooi onder een pak, maar ook fijn om casual te dragen.

Het bovenblad van het manchet is, zoals het hoort, iets groter dan het onderblad. De overhemden zijn ook met enkele manchetten verkrijgbaar. De Prince of Wales en Windsor boord hebben uitneembare baleinen zodat de punten niet omkrullen. Het shirt draagt prettig, met én zonder das. Het op een na bovenste knoopje is zo geplaatst dat het shirt zonder das sportief en niet te bloot draagt. Het stikwerk van onze shirts is heel fijn (7 à 8 stiksels per cm). Een kwalitatief minder goed shirt heeft 4 à 5 stiksels per cm. De zijkanten van onze overhemden hebben aan de binnenkant een zogeheten Engelse naad.

 
Austen Brothers shirts dragen prettig, kruipen niet uit je broek. De onderkant van alle shirts zijn rond gesneden om ophoping van stof op verkeerde plekken te voorkomen. Raadpleeg de maattabel voor uw perfecte pasvorm.
 
De shirts zijn goed betaalbaar, ondanks het feit dat ze met de hand gemaakt zijn. Er is een vaste vanaf prijs van € 59,- bij afname van 3 shirts.  
 
Tabel:
1 shirt € 79,- per shirt
2 shirts € 69,- per shirt
3 shirts € 59,- per shirt