Bezorgen

De levertijd van overhemden is 1-2 dagen. Echter wanneer producten niet in Nederland op voorraad liggen kan de levertijd oplopen tot 4-5 dagen. Wij versturen de bestelling op werkdagen naar het door u opgegeven adres. Bezorgkosten voor uw bestelling zijn voor Nederland € 6,95. Wanneer u voor meer dan € 150,- bestelt, is de bezorging gratis. Bezorgkosten voor adressen in België bedragen € 13,-. Voor andere landen zijn de bezorgkosten opvraagbaar. Stuur een mail naar info@austenbrothers.nl.

De levering met PostNL wordt op uw bezorgadres afgeleverd. U kunt uw bestelling ook laten bezorgen op een van de PostNL servicepunten. Tijdens uw bestelling kunt u zelf aangeven wat het bezorgadres van uw bestelling moet zijn. Wanneer u kiest voor een PostNL servicepunt ziet u gelijk de openingstijden van het betreffende servicepunt.

Na levering zal je bestelling 3 weken voor u bewaard worden. Als u het pakket ophaalt bij het Servicepunt moet u wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. Let op, wanneer een levering op een PostNL servicepunt wordt afgeleverd, zal u hier geen bericht over krijgen wanneer uw order bezorgd is. Dit kunt u terugvinden in de Track & Trace informatie.