Betalen

U kunt in de webshop van Austen Brothers NL betalen met iDEAL, PayPal en via Mastercard en Visa. Daarnaast kunt u, wanneer u een kortingscode, een cadeaubon of coupon hebt, het bedrag verzilveren dat op de coupon staat vermeld.

Hoe werkt betalen via iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en simpel uw online aankopen afrekenen via uw eigen bank. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Aan iDEAL betalingen zijn geen kosten verbonden. Betalingen aan austenbrothers.nl worden afgehandeld via MultiSafepay. Een extern gecertificeerd bedrijf, waardoor uw privacy is gegarandeerd.


Hoe werkt betalen met uw creditcard?

Als u met een creditcard wilt betalen, wordt u gevraagd uw creditcardnummer, naam, verloopdatum, CVC-code en mogelijk een 3D-beveiligd wachtwoord in te vullen in het betalingsproces. Het bedrag wordt dan direct afgeschreven bij uw creditcardleverancier. Betalingen aan austenbrothers.nl worden afgehandeld via MultiSafepay. Een extern gecertificeerd bedrijf, waardoor uw privacy is gegarandeerd. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling.

Wij berekenen € 2,95 extra kosten voor het gebruik van deze betaalmethode. Daarnaast betaal je de kosten die de creditcardmaatschappij rekent.


Hoe werkt betalen via PayPal?

PayPal is de online betaalmethode van Austen Brothers NL waarmee u makkelijk en veilig online betalingen kunt doen. Betaal in een paar klikken met alleen uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet met de Austen Brothers NL gedeeld.