Over Austen Brothers

Shoppen in Sydney

Wat doe je wanneer je heel enthousiast bent over overhemden die je op zakenreis in Sydney hebt gekocht, maar je kunt deze vervolgens niet in Europa vinden? Dan dan haal je het merk gewoon naar Europa! Het begon met een mailtje, maar al snel kwam de eigenaar van Austen Brothers naar Nederland om kennis te maken en meer te vertellen over haar ontstaan en wat hen drijft.

Austen Brothers Nederland

Austen Brothers Nederland is een online merk met maar één streven: jou blij maken met het perfecte overhemd dat je zowel zakelijk als casual kunt dragen. Een scherp geprijsd shirt dat lekker zit, goed staat en je zelfvertrouwen geeft. Omdat onze shirts zowel zakelijk als casual gedragen worden, bieden we tevens een collectie passende accessoires zoals manchetknopen en dassen.

Verantwoorde productie

Austen Brothers heeft een eigen atelier waar geschoolde en volwassen vrouwen als naaister werken tegen een eerlijk salaris. Het atelier staat in Vietnam (Ho Chi Minh City – district 1). De dagelijkse leiding van het atelier is in eigen handen en wordt gerund door David Austen.

Technical director en oprichter David Austen

Boardroom pop up store

Austen Brothers brengt haar shirts in Nederland op de markt. Online, direct aan de consument. Maar Austen Brothers gaat ook graag bij bedrijven langs met haar pop-up store.

Eigen label (OEM)

Austen Brothers levert ook shirts OEM voor bedrijven, studenten verenigingen, maar bijvoorbeeld ook voor een huwelijk.