Retourneren van goederen

U kunt een artikel retourneren tot 14 dagen na ontvangst. De te retourneren artikelen dienen ongewassen en ongedragen te zijn. Vanzelfsprekend kunt u de artikelen passen om te zien of ze aan uw verwachtingen voldoen. Indien producten verder zijn gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen (is het product gedragen) dan kunnen wij de waardevermindering aan u doorberekenen.

Zorg ervoor dat de artikelen met de originele labels in de originele verpakking zijn verpakt. Vul het bijgeleverde retourformulier in en plaats deze in de doos.

Wij raden u aan voor retourneren het retourformulier te gebruiken, dit bevordert een spoedige afhandeling. U mag ook op een andere manier retourneren, mits duidelijk is dat u het artikel wilt retourneren.

Stappen voor de retourzending:

  1. Bij iedere bestelling wordt een retourformulier en een retoursticker geleverd. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan het pakket dat je retour wilt sturen.
  2. Plak de retoursticker op je pakket.
  3. Frankeer het pakket op het postkantoor, PostNL servicepunt of bij de andere verzendmaatschappij.
  4. Bewaar het verzendbewijs goed.

 

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

De geleverde goederen mogen alleen ter controle - bijvoorbeeld om te passen - gebruikt worden en moeten in de originele verpakking met labels worden teruggestuurd. Als er waardevermindering optreedt omdat een artikel is gebruikt, dan mogen wij hiervoor een vergoeding eisen. Is er schade aan het product ontstaan, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. Wanneer het artikel bij ons binnen is, ontvangt u een e-mail die u hiervan op de hoogte stelt. In het geval u meerdere bestellingen hebt geplaatst waaruit retouren volgen dan kunt u dit tot één retourzending combineren mits u hiervoor wel alle bijbehorende retourformulieren gebruikt.