Austen Brothers

  • Het perfecte witte shirt

    Je voelt je gegarandeerd zelfverzekerd

    Een goed gesneden hoogwaardig wit overhemd staat elke man en is daarom heel populair. Eigenlijk niet zo raar. Het combineert zowel zakelijk als smart casual lekker fris op jeans. Door de balijnen blijft de boord altijd keurig in de plooi. Uiteraard verkrijgbaar in extra slim fit, slim fit en classic fit en in verschillende stoffen: poplin en herringbone.

  • Tijdloos lichtblauw ruitje

    Een ruitjes shirt of het nu in blauw, roze of rood is. Als het een fijn ruitje is combineert het altijd met een mooi donker pak of met een ‘katoentje’ of jeans. De stoffen en de ruit worden met zorg uitgezocht en geweven. Kwaliteit gecombineerd met comfort zorgt voor een prachtig Jermyn Street Style overhemd in zowel slim fit, extra slim fit en classic fit uitvoering.

  • Zoek je blauw, blauw of blauw?

    Een blauw shirt is net als een wit shirt prettig om in de kast te hebben. Wij hebben best een ruime keuze van effen sky blue tot een mooie dikke Engelse ruit met twee kleuren blauw en alles er tussen in. Wat heb jij het liefst?

    De stoffen en de patronen worden met zorg uitgezocht en geweven. Kwaliteit gecombineerd met comfort zorgt voor een prachtig Jermyn Street Style overhemd in zowel slim fit, extra slim fit en classic fit uitvoering.

  • Met oog voor detail gemaakt

    Onze shirts worden door gepassioneerde dames met de hand gemaakt. Van het aftekenen van de stof tot aan de knoopsgaten en de verpakking zijn zij met plezier aan het werk. Daarbij letten zij op de details. Daarom lopen de ruitjes en streepjes op de boord en het achterpand van onze shirts altijd door.

  • Nu in Nederland

    Jermyn street style shirts in Hollandse kleuren. Niet heel raar, onze vlaggen delen deze kleurcombinatie ten slotte ook. Wij zijn trots op onze hemden en gaan met veel plezier in Nederland aan de slag met een heel Engels assortiment.

    De stoffen en de patronen worden met zorg uitgezocht en geweven. Kwaliteit gecombineerd met comfort zorgt voor prachtige Jermyn Street Style overhemden in zowel slim fit, extra slim fit en classic fit uitvoering.

    Op de hoogte blijven?
    Schrijf je in voor de nieuwsbrief

5 artikel(en)